08 noiembrie 2007


link recomandat pt baniVrei sa castigi bani pe net, ca si asa freci menta toata ziua Very Happy ... de ce sa nu freci menta cu folos Wink !?
Iti faci bani de buzunar, dar ce vorbesc eu de buzunar.... Iti faci daca esti harnic o masina de facut bani. Ideea e urmatoarea. Trebuie zi de zi sa intri pe niste saituri timp de 30 de secunde, lucru ce iti aduce un cent de fiecare sait. Spre exemplu 10 saituri pe zi, automat iti aduc 10 centi. Ai zice ca sunt putini, dar surprizele nu se opresc aici. Daca si tu la randul tau aduci in ,,sistem,, oameni - asa zisii referali, asa cum te aduc eu acum, recunosc dar merit din moment ce v-am dezvaluit secretul Very Happy, si ei iti aduc bani la randul lor. Iata o schema: Tu ai 10 clickuri pe 10 saituri in contul tau, rezulta 10 centi pe zi.Dar ai si ... sa zicem 20 de amici care s-au inscris prin tine in sistem, dau si ei 10 clickuri pe 10 saituri. Ia sa vedem cat esti de bun la mate. Very Happy Rezulta 2 dolari ce intra in contul tau, cu alte cuvinte ai avea pe zi un castig de 2 dolari si 10 centi. Deja se schimba situatia si suna tentant.... Mai spunem ca ai avea pe saptamana un castig de 14,70 dolari iar la luna fix 63 de dolari.Cu cat mai multi referali cu atat e mai mare castigul tau. La 10 dolari, daca vrei, ii poti scoate (ti-i transfera ei in contul tau bancar sau a parintilor in cazul in care nu ai cont bancar) sau ii poti preschimba in produse. Cu alte cuvinte faci cumparaturi virtuale. Produsele iti vor sosi la adresa ta fara sa platesti nimic. Sau de ce nu ii lasi sa se stranga cat mai multi.

Asa ca tu alegi, freci menta pe net degeaba sau cu folos, imbinand utilul
cu placutul... Very Happy Intra aici! http://bux.to/?r=danicrisan Da click pe Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus Completeaza la username cum doresti sa se numeasca userul tau Bux, password si confirm password - parola dorita, email adress - adresa ta de mail, confirma si adresa de mail, la PayPal E-mail Address For Payments scri tot adresa ta de mail, selectezi tara in care esti Very Happy , iar la referrer ai vazut ca apare ""danicrisan"" pentrru ca eu v-am recomandat, asa trebuie sa apara, bifeaza la I Accept Terms of Service, scrie cifra existenta acolo si gata ai cont.Te loghezi cu userul si parola aleasa de tine iar la SURF ADS gasesti site-urile pe care trebuie sa intri pentru a primi bani. In MY STATS, gasesti odata linkul tau pe care v-a trebui sa-l distribui la cunostintele tale pentrru a-si face si ele cont asa cum ai facut tu, cunostinte ce iti aduc si ele bani, dar mai gasesti si situatia actuala a contului tau.

De aici incolo te descurci ca esti o persoana inteligenta si frumoasa....
Bafta si la multi ani cu multi bani! Smile

2 comentarii:

Anonim spunea...

mno bn mey dani crishan acuma ce vrei :-> coco b-):*:*:*:*

Anonim spunea...

Du-te mha in pizda ma-tii de cocalar prost.

Contact

Site
danicrisan.ro

ID Mess
:
crisan.dani
sk83rboy_rulz
danieldaniyy
danieldanyy

e-mail :
crisan.dani@yahoo.com

Tel :
0751567852

Simeria | jud.Hunedoara
str.Avram Iancu, bl.8, sc.I
Find me on Google Earth

Persoane interesate

DaniCrisan's Fan Box

DaniCrisan on Facebook

2 Stupid Dogz [ dj MaD_dog & HoT_d0g ]

Dj MaD_d0g 2StupidDogz Dj HoT_d0g
ClickStudio 42thefloor
PRO Telecom Network

| Vizitez | Pile | Prieteni |

Airsoft Cetate Deva

Postări populare

Dani Crisan

Dani Crisan